Beoordelingen van Pastaria De Meern

Recente recensies van Pastaria De Meern

5 sterren na 12 reviews

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As always super lekker! Pasta pollo onze favoriet.. Vriendelijke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I did not expect the creme sauce in the pesto pasta. It was not listed in the ingredients.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eens wat anders besteld en ook dit was super lekker! Pasta pollo en carbonara zijn Aanraders en eten was goed warm nog..

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze heten de Pastaria (en ze hebben ook goede pasta) maar ze hebben ook verschrikkelijk goede pizza's! Echt een aanrader. Dunne bodem, knapperig, verse ingrediënten. Bezorging ook altijd prima

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker! Bezorging was snel en het eten was nog goed warm toen het gebracht werd. Top!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend! Het was super warm en heerlijk! De bezorging ook heel goed, ik werd per mail op de hoogte gehouden! Zeer de moeite waard. Ik heb er echt van genoten, voor herhaling vatbaar

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en de pasta's waren weer goed warm en een lekker grote portie.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, goed formaat portie en prima prijzen.. vriendelijk personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toptent, bezorging altijd prima. Lekkere pasta en ook de pizza is echt geweldig, ook zeker een aanrader!

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zó lekker!!! Hier krijg je waar voor je geld. Een grote portie pasta, waarbij ze niet zuinig zijn met de saus en toevoegingen en het is super lekker. Bezorging was precies op de aangegeven tijd. Hier gaan wij vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste bestelling gedaan bij Pastaria, 4 pizza’s besteld. 2x margarita, 1x Tonno en 1x Quattro formaggi. Pizza’s waren erg lekker, goed belegd en lekkere dunne bodem. Helaas was de pizza al wat afgekoeld bij levering. Als de temperatuur van de pizza hoger was had ik 5 sterren gegeven. Verder absoluut aan te raden.